Преди броени месеци футболистът Меси и любовта от детските му години Антонела сключиха брак. Двойката отбеляза събитието не само с пищно празненство, но и с еднакви татуировки с римски цифри, които да увековечат датата на щастливото събитие.

Оказа се, че звездата на Барселона си е направил и още една мастилена рисунка в чест на любимата. Той несъзнателно я демонстрира след края на вчерашен футболен мач.

Татусът представлява отпечатък от устните на съпругата му, но е предизвикателен не само той, ами и мястото, на което е разположен, а именно областта под кръста.
Аржентинецът обаче заяви пред медиите, че не намира новата си татуировка за провокативна или неприлична.

Връзката на Лионел Меси и Антонела Рокуцо е една красива любовна история, която продължава вече повече от 10 години. Двамата са приятели от детинство, като Антоанела е братовчедка на най-добрия приятел на спортиста. Красавицата е влюбена в Меси, откакто се помни, но дълго време той я приема просто като приятелка. Чак през 2007 година той поглежда на нея с други очи и двамата започват връзка, от която на бял свят се появяват две момченца – Тиаго и Матео.