Автор
Woman.bg

Къпят новородено в морето с пъпна връв (снимки)

Какво може да се получи от съюза между рускиня и сърбин? Само интересни неща. Даваме ви скандален пример за това, споделяйки ви следната новина: Родители къпят бебе в морето с пъпната връв.

За да ви убедим, че не лъжем, ще ви представим и снимки от събитието. Действието се развива във водите на Червено море в Египет. На кадрите се вижда как двамата мъже къпят бебето с пъпната му връв и плацентата. Те не били отстранени при раждането, заради полезното си действие. След това виждаме и майката на новороденото.

Заради необичайното решение на семейството някои очевидци дори предположили, че дамата е родила в морето. Но по-късно става ясно, че бебето е момичнце, дошло на бял свят преди няколко дни. То е рожба на любовта между рускиня и сърбин. Вторият мъж, който виждате на снимките, е лекар, който помага на младото семейство с грижите за момиченцето. Медицинското лице е известен руски специалист в областта на водното раждане. Според медиите майката наистина е родила във вода, но това се е случило в специален басейн няколко дни по-рано.

Всъщност снимките, които виждате, са от 2014 г., но бяха публикувани в интернет едва тази седмица и бързо набраха популярност.

Четете още: Ирина Флорин блесна гола на 57