За да бъдеш добър актьор, несъмнено трябва да притежаваш не само талант и харизма, но и да си отдаден на работата си и готов на доста жертви.

Често превъплъщението в някой образ изисква доста усилия включително и качването или свалянето на десетки килограми. Крисчън Бейл е един от рекордьорите в това отношение.

През 2004 година за ролята на работник, който страда от инсомния и не е заспивал в продължение на година, Крисчън Бейл отслабва повече от 27 килограма и по време на снимките на лентата тежи едва 55 килограма. Физиката му е толкова плашещо слаба, че екипът на продукцията се замисля дали да не премахне сцени, в които актьорът трябва да тича, защото се притесняват, че това ще е непосилно физическото натоварване за него.

След метаморфозата актьорът пък е принуден в рамките на половин година да качи над 40 килограма и да извае мускули за снимките на "Батман: В Началото".



Към днешна дата Крисчън Бейл отново е неузнаваем. Това си личи от снимки, които папараци направиха на актьора преди броени дни.

Този път промяната във визията на звездата е за ролята му на бившия вицепрезидент на САЩ Дик Чейни. Кога ще излезе лентата все още не се знае, но е ясно, че ще е дело на режисьора Адам Маккей.

#GOD #CHRISTIANBALE #EGLES #EGLESIA #OASIS #NEW #MYHUSBAND #ILOVEYOU #LOVE #Batman

A post shared by I AM THE CHRISTIAN BALE (@newchristianbale) on