Автор
Woman.bg

Когато крушата не пада по-далече от дървото: Синди и Кая

Всички сме чували максимата, че крушата не пада по-далеч от дървото.

Снимки, споделени от изящната Синди Крауфорд, нагледно доказват истиността на това твърдение. Кадрите са от училищни годишници – единият е на Синди, а другият на Кая. Двете са на една и съща възраст на фотосите и буквално изглеждат като един и същ човек.

По неписано правило дъщерите приличат на бащите си, но от снимките качени от Крауфорд, се вижда, че 16-годишната наследничка е одрала кожата.

School pics, now and then.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Затова и вратите на модния бизнес се отвориха за Кая преди дори да е завършила училище. Сладураната се качи на модния подиум, когато бе едва на десет. Тогава тя дефилира редом с майка си, а през следващите години продължи да впечатлява с професионални успехи. Момичето украси корицата на италианския Teen Vogue и бе рекламно лице на младежката колекция на Versace.

Към днешна дата Кая не само участва в ревютата на едни от най-известните брандове, но и се превърна в любимка на гения Карл Лагерфелд. Тя подписа договор и с IMG Models – агенцията, която представлява Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Камила Алвес и т.н. Несъмнено невероятно признание и солидно обещание, че красавицата ще се превърне в едно от големите имена в бранша.

В бляскавото бъдеще на Кая си е убедена и самата Синди, която заяви, че след като наследничката е навлязла в света на модата, тя вече може спокойно да се пенсионира.

"Не искам да се конкурирам с дъщеря ми, защото ще загубя", пошегува се наскоро 51-годишната Синди.