Автор
Роси Кацарова

Ким се показа, както майка я е родила! (Снимки)

По нашите ширини зимата е в разгара си и снегът е част от градския пейзаж, но в някои кътчета от земното кълбо градусите са доста по-високи и се доближават до характерните за лятото.

Едно от тези местенца е Малибу. Дестинацията и по-конкретно красивият плаж в града бе избран за арена на най- новата фотосесия на секс бомбата Ким Кардашиян.

Русокосата риалити фурия се разходи по плажната ивица, облечена, или по-скоро съблечена, в ефирен тоалет, разкриващ пищният бюст и задните части, и нажежи страстите до червено. Свикнали сме да виждаме Ким във всевъзможни провокативни облекла, но тази визия е изключително смела дори и за нея.

От папарашките снимки, разпространени в интернет, се вижда, че тоалетът остава малко на въображението и разкрива красавицата както майка я е родила. Този факт не допадна на голяма част от онлайн потребителите, които коментираха, че толкова пищна дама не би трябвало така уверено да демонстрира формите си. Впечатление на коментиращите направи не само избора на облекло на Кардашиян, но и че на папарашките снимки тя далеч не изглежда толкова стройна, колкото на тези, които качва в профилите си в социалните мрежи.

Вие съгласни ли сте с изказаното мнение – само слабите представителки на нежния пол ли могат да се снимат в разголени фотосесии? А какво мислите за фигурата на Ким – секси ли е тя според вас?