Автор
Woman.bg

Ким и Кание отказаха 3 милиона долара за снимки на детето си

За разлика от другите знаменитости, Ким Кардашиян и Кание Уест, учудващо за всички, отказаха главозамайваща оферта, свързана с нероденото им дете. Ким и Кание не се съгласиха таблоид да им плати 3 милиона долара, за да може първи да снимка и разпространи фотосите на тяхното все още неродено дете.

Източници близки до двойката споделиха пред TMZ, че бъдещите родители са затрупани от мега оферти от списания, искащи да публикуват първите снимки с бебето им Кимие, като предложените суми достигат милиони долари. Най-главозамайващата, направена от чуждестранен таблоди, възлиза на космическите 3 милиона долара.

За сега обаче, твърдят източници, двойката не планира да продава правата за снимките на никой. При това бъдещите родители знаят, че търсенето на въпросните снимки тепърва ще нараства, и затова си запазват правото да обмислят някоя оферта в бъдеще.

Въпреки това, решението им е доста учудващо, с оглед на имиджа на мама и тате в Холивуд и модата в американската мека на киноиндустрията да се припечели някой лев за сметка на новороденото.



Ето и някои оферти, поблазнили в миналото американските знаменитости:

Брад и Анджелина - 4.1 милиона долара за Шайло през 2006 г. и 14 милиона долара за близнаците им през 2008 г.

Джей Ло и Марк Антъни - 6 милиона за близнаците им.



Матю Махонъки - 3 милиона за сина му.

Кристина Агилера - 1.5 милиона за бебето й.



Джесика Алба
- 1.5 милиона.