Автор
Филип Данауи

Кичка Бодурова извади още истини за Джино

Естрадната звезда Кичка Бодурова извади на показ още скандални факти от живота на Джино Бианкалана. Статус на певицата във Фейсбук потвърждава, че любимата звезда на България е забъркан в не една и две крупни измами.

Припомняме, че Джино и Кичка се срещнаха в един от миналогодишните сезони на "ВИП Брадър". Информацията, която певицата изнася, е на базата на споделени от съквартиранта й детайли от миналото му.

Ето и какво гласи самият статус на естрадната икона:

"Джино, както го наричате, в шоуто на Виповете ми сподели, че си е сменил името, защото бил забъркан в "разни игри", имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино. Даже ми се похвали, че има две сошъл секюрити номера- т.е. 2 ЕГНта. Казах му да не говори пред камерите такива неща, защото ако това се излъчи и чуе от американското посолство- сигурно след шоуто ще има проблеми. Но естествено то не се излъчи. Майка му го наричаше "Жоре, маме", когато му се обади в ефир и всеки в Америка го знаеше така. А шоуто го направи и Джино и герой. Това е ВИП персона на България! Затова,че е спал с фолк певица, омърсил името си и се отказва от него и се бе приготвил да раздава сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на "истинските" български випове в шоуто.”