Въпреки че сватбата на Меган и Хари мина преди цели три дни, светът не спира да говори по темата. Несъмнено един от най-дългоочaкаваните моменти бе този, в който булката се появи в приказната си бяла рокля на Givenchy. Светът остана безмълвен, след като зърна и втория тоалет на Меган. Но разбира се, имаше и знаменитости, които не бяха никак впечатлени от вида на Маркъл. Една от тях бе Кейти Пери.

Певицата използва момента, в който всички се възхищаваха на булката, за да сравни роклите на Меган и Кейт Мидълтън и да изрази личното си мнение. Пери заяви: "Кейт победи".

Звездната дама не скри, че не харесва тоалета на Меган Маркъл, но и че това съвсем не означава, че има лоши чувства към кралската двойка и особено към булката. Ето какво сподели тя:

"Не знам много за Меган, но всичко, което съм чувала за нея, независимо дали е истина или лъжа, звучи чудесно. Много се радвам за тях и фактът, че Меган е горда феминистка наистина ми харесва. Подкрепям я, обичам я и пожелавам всичко най-хубаво на нея и Хари".

Четете още: След 25 години: Светла Иванова се срещна с биологичната си майка