Кейт Бекинсейл се раздели с младото си гадже

11 август 2017 | 12:15
видяна 9244
коментари 2
Снимки: Getty/Images

Кейт Бекинсейл и младият ѝ възлюбен Мат Райф се разделиха.

Това твърдят близки до двойката, според които двамата действително имали гореща романтична авантюра, но тя вече била приключила.


Мат Райф

Според други неназовани източници виновник за раздялата им била силната майчина привързаност на Кейт към 18-годишната ѝ дъщеря Лили. Прекалено натовареният график и честите отсъствия на звездата от „Подземен свят“ от обятията на Мат също били сред причините на разлъката им.

Връзката им стана публично достояние през юни, когато 44-годишната актриса и 23 години по-младият от нея сексапилен модел бяха уловени по време на дълга сладострастна целувка.Към момента Бекинсейл все още не е коментирала посоката на отношенията си с 21-годишния си партньор, но Мат загатна за настъпилия край, като написа в Инстаграм, че се оттегля за известно време, тъй като имал нужда от размисъл.

През 2015 г. Кейт се раздели с режисьора Лен Уайзман след 11-годишен брачен живот. Дъщеря ѝ Лили е от предишната ѝ връзка с актьора Майкъл Шийн. Ако новината за раздялата им е действително вярна, то това е поредното доказателство, че връзките с голяма разлика между партньорите, в която ролята на половинката с по-малък житейски стаж се пада на мъжа, са обречени на провал.

Четете още: Йогата е неизменна част от живота на Кейт Бекинсейл

Още по темата

Коментари

2 Меричлери
  11 август 2017 | 18:14 отговор
 

За 44-годишна жена, изглежда повече от прекрасно, много красиво лице

 
1 Getsbi
  11 август 2017 | 16:28 отговор
 

Mnogo krasiva jena

 

Добави Коментар

Най-четени