Автор
Люблена Папазова

Какво се случва в новия „Откраднат живот”?

Сестра Жекова е на път да се види като булка, а Калин и Наталия се връщат в болница „Свети Кирил” с бебето си. За сметка на това Мазов и Хинова ще останат без свое дете, след като сурогатната майка, която бяха наели, за да износи хлапето, решава да го задържи. Това са само част от сюжетните линии в петия сезон на „Откраднат живот”, които оповести продуцентът Евтим Милошев на пресконференция пред журналисти.

Доктор Огнянова се забърква в горещ любовен триъгълник, докато доцент Банков отсъства, а от сериала ще липсва и синът на Димитър Рачков. Той играеше приемния син на сестра Жекова. Малкият Митко с огромно желание се снима в сапунката по покана на своя втори баща-продуцентът Евтим Милошев, с който живее под един покрив от седем години. „Извиках го в офиса и му предложих ролята, защото е много артистичен. Той прие и се справи чудесно”, разказа Милошев пред журналисти днес. Много му помогнала актрисата Марта Вачкова, която играе ролята на неговата приемна майка сестра Жекова. Двамата се познават още преди да снимат заедно и чудесно се сработиха, уточни Милошев. Условието да продължи с участието си било Рачков-син да не разваля успеха си в училище, но за съжаление, това се случило. Затова засега участието му е стопирано и малкият артист отново заляга над учебниците.


Милошев живее със сценаристката на „Откраднат живот” Христина, бивша жена на Господаря на ефира Рачков. Двамата имат и общ син.
Петият сезон на „Откраднат живот” започва другата седмица и ще излъчва всички делнични дни, без понеделник от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия. 900 актьори-епизодици са минали през сапунката, която е разказала за 300 медицински казуса. Те ще продължат и в новия сезон с бременна, болна от рак и секта, тласкаща деца към самоубийство.

Четете още: Марта Вачкова свали 15 кила с банани