Автор
Филип Данауи

Какво не знаем за новата на Лео ди Каприо

Лео ди Каприо има нова изгора и естествено тя е прочут модел - 20-годишната гореща аржентинска красавица Камила Мороне. Двамата бяха хванати в крачка от папараците, когато актьорът напускаше дома на манекенката в Ел Ей. След него излезе и Мороне, която се качи на автомобил отделно от своя прочут гост. В момента освен като модел тя се пробва и като актриса, така че приятелството й с носителя на „Оскар“ е точно навреме, коментират световните медии. Независимо от крехката си възраст Камила има не малки постижения, тя е популярна в модните среди още преди началото на отношенията си с Лео. Младата дама, която ни напомня на София Вергара вече е била на корицата на Vogue, била е и ангел на Victoria's Secret. Ето какво още разбрахме за хубавицата...

View post on Instagram
 



Камила Мороне е амбициозна актриса и модел от Буенос Айрес, но още в детските й години семейството се установява да живее в Лос Анджелис. Въпреки това, че повечето от нас не са запознати с успехите й, тя отдавна е част от шоубизнеса. Често може да бъде видяна в съвместни проекти с топ модели като Емили Ратайковски и сестрите Бела и Джиджи Хадид. Всъщност посоката й към светския блясък се дължи на родителите й. Майка й Лусила Сола е имала кариера като актриса, баща й Максимо Мороне е бил част от модния подиум. Те обаче не са успели да постигнат чак такива големи успехи, на каквито се радва днес дъщеря им. Родителите на Камила са разделени от години, като в момента майка й е сериозно обвързана със самия Ал Пачино. Ето защо още от 17-годишна Ками е по червените килими редом до майка си и своя втори баща. Според една от версиите тя се запознава с ди Каприо именно благодарение на него, тъй като през годините двамата са близки приятели.

Благодарение на красотата си Камила бързо е забелязана от модните скаути. Нейното портфолио вече има корица за списание Vogue, дело на звездния фотограф Марио Тестино. Преди година девойката се включи и в шоуто на Moschino - 2Resort Collection 2017.

View post on Instagram
 

Въпреки безспорните си природни данни пеrспективата на модел не е особен приоритет за нея. Мороне е висока 175 см, има тънка талия с пищни форми, дълга руса коса... но тя е привлечена повече от филмовата индустрия. За първи път се появява на екран, когато е само на 13 години, играе епизодична роля в документалния филм "Моята лична река". Три години по-късно се снима в автобиографичния филм "Буковски", режисиран от Джеймс Франко и посветен на живота на известния писател. Възможността на младото дарование да върви нагоре в киното й се дава и в лентата "Смъртоносно желание", където си партнира редом до Брус Уилис. На снимачната площадка той й дал ценни съвети и напътствия за бъдещите й кино изяви. "Бях много притеснена, че ще участвам в престрелка по време на снимките. Тогава Брус Уилис ме успокои, че всичко ще бъде наред. Просто трябва да играя ролята си. Каза ми, че актьорът трябва да плаче, когато се иска от него да го направи. Така се получава и в този случай. А и аз съм едва на 19 години, никой няма да го е особено грижа за моята игра", разказва моделът. Успоредно с това Камила взе участие и във филма "Never Come Back", където пое водеща роля. Продукцията се очаква на екран още тази година.

View post on Instagram
 

Камила е голям почитател на спорта. В допълнение към тренировки във фитнес залата, тя е овладяла и таекуондо и джиу-джицу, играе още футбол и волейбол. Ходи също така на йога или пилатес - въобще всичко, което е модерно. Другото й хоби е воденето на личен блог. В него Мороне дава съвети за мода, красота, пътувания, здраве и фитнес, та дори и интериорен дизайн. Така например, поставя рецептите на любимата си закуска, показва упражнения за поддържане на фигурата, разказва за своите впечатления от хотелите и градовете, които посещава.