Автор
Woman.bg

Какво не знаем за новата любима на Брад Пит?

Вечният красавец на Холивуд Брад Пит явно няма никакви намерения да си почине от любовта след тежкия развод с Анджелина Джоли и може би съвсем скоро той ще обяви публично връзката си с очарователната Нери Оксман.

Вчера научихме, че двамата са се срещнали преди известно време покрай проект в сферата на архитектурата и дизайна и бързо завързали приятелство. Според близък на Брад Пит връзката им има потенциал да прерасне в нещо по-сериозно. Дали наистина е така все още не знаем, но сме повече от впечатлени от дамата, която вероятно е грабнала симпатиите на актьора. Ето какво не знаехме за нея:

1.Нери Оксман е служила в армията

Чаровната дама се ражда в семейство на американец и израелка. Тя изкарва задължителна служба в армията на еврейската държава, след което кандидатсва в Масачузетския технологичен институт.

2.Тя е професор!

През 2010 г. Нери получава престижната титла и основа изследователската група „Mediated Matter”.

3.Нери създава и нов термин - „Материална екология“

Това е най-точният начин, по който тя описва работата си. Оксман търси пресечните точки между архитектурата, инженерството и цифрите с биологията и екологията.



4.Едно от най-известните й творения е направено от копринени буби

Целта на творението е да покаже как копринените буби създават коприната.

5.Нейни творби са изложени в едни от най-големите музеи

Сред тях са: Музеят за модерно изкуство в Сан Франциско и Музеят на науката в Бостън.



Освен с ум и впечатляващ интелект, заподозряната за нова изгора на Брад Пит, Нери Оксман, притежава и завидна красота, конкурираща всички холивудски хубавици. Мислите ли, че двамата ще си отиват?

Четете още: Вижте руската Анджелина Джоли (Снимки)