Задава ли се нова война в поп-фолка, може би не, но сърдити със сигурност има.

Фолк дивата Ивена разказа, че е обидена на колежката си Алисия, която е откраднала идеята за неин клип. Става дума за последния клип на Алисия, сниман в банята на Фердинанд във Врана, съобщава inews.bg

"Аз заснех видео на същото място преди година и половина, така че кадрите съвпадат на 70%. Единствената разлика е, че Алисия има четири танцьорки, а аз две", сподели Ивена в студиото на "Жените говорят".

Четете още: Алисия укроти смок (буквално)

Ивена коментира и слуховете, че е откраднала гаджето на друга своя колежка – Преслава. Певицата категорично отрече да има чувства към младия бизнесмен Жоро Бирмата. Тя сподели, че е много близка с него и родителите му и всичко, което ги свързва, е приятелство.
Блондинката наскоро се е завърнала от остров Бали и разказа за забавни преживявания там. Най-интересното по нейни думи било посещението й в гора с маймуни, където едно от животинчетата я нападнало, мятайки се на врата й. Друга маймуна пък задигнала телефона и слънчевите й очила.

"Допуснах грешка, че не се ваксинирах и нямах възможност да отида на сафари. Там можеш да се заразиш с малария и други опасни болести, така че се подготвяйте предварително, ако ще ходите на екзотични пътувания", посъветва изпълнителката.