Празненствата по случай рождения ден на кралица Елизабет II продължават, а с тях и официалните събития, на които Хари и Меган, а също и Уилям и Кейт, пръскат чар и демонстрират семейно щастие.

Но след церемониалните събития дойде време и за малко неофициални забавления за херцога и херцогинята на Кеймбридж, а именно благотворителен поло турнир.

Нa него те успяха да си отдъхнат от кралския протокол и да се насладят на спокоен семеен ден на открито. Докато Уилям участваше в мача, облечената в сладурска рокля от Zara Кейт и децата се забавляваха и го окуражаваха отстрани.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Малкият Луи не присъстваше на събитието, навярно поверен на грижите на някоя бавачка, но пък Джордж и Шарлот видимо се забавляваха. И то дотолкова, че релаксиращата неделя на Кейт за момент се превърна в търчaне по тревата на високи платформи. Но какво да се прави, когато едно от децата прави предно кълбо, херцогиня или не, на високи токчета или не, хукваш по тревата, за да се убедиш, че наследникът няма да пострада.

View post on Instagram
 

Присъстващите папараци не пропуснаха възможността да заснемат спринтиращата Катрин. Съвсем очаквано интернет пространството полудя по кадрите. Онлайн потребителите не пестиха шеги по адрес на Кейт, но всички бяха добродушни, а общото мнение се обединяваше около твърдението, че това е поредното докaзателство, че херцогинята е майка за пример.

View post on Instagram
 
View post on Instagram