И тази година филмовият фестивал в Кан не мина без изцепки по червения килим. Една от тях направи риалити звездата Фара Ейбрахам, която се появи в Кан и показа... прелести.

Брюнетката доби популярност в риалити шоуто „Тийн майка“. Тя дефилира по червения килим с изкусителна, почти прозрачна рокля в телесен цвят.

Фара показа още плът на червения килим и събра погледите на присъстващите. Уж неволно дългата й пола се разтвори и интимните части лъснаха на показ. Тя дори сподели със своите близо 200 000 последователи в Туитър кадри от сцената.

Миналата година Фара превърна в риалити шоу подлагането си на много специфична операция. Тя легна под ножа на хирурзите, които й направиха „дизайнерска вагина“. Тунинговането й бе излъчвано онлайн, като тогава тя заяви: „Сякаш отново съм на 16“.

Кендал Дженър също забрави да носи бельо в Кан. Тя определено не признава носенето на сутиен, може би така й е по-удобно и топмоделът за пореден път без свян разкри прелестите си. И определено успя да прикове вниманието на не един и двама. Това е нещо типично за нея - манекенката има разголени фотосесии и като истински професионалист знае как да позира, когато облеклото й е оскъдно или изобщо го няма.

И още един любопитен кадър от тази година. На Кристен Стюарт обувките й пречат. Да, актрисата ги събу и предпочете да ходи боса по червения килим. Това обаче се оказа, че си има причина. Преди прожекцията на филма Blackkklansman Стюарт събу обувките си в знак на протест срещу изискването жените да носят високи токчета. На това се казва истинска бунтарка!

И нещо от миналата година, но златно! Друга красавица - моделът Бела Хадит, също доказа, че обича да показва прелести и то в момент, когато е на червения килим. Миналата година Хадид дефилира полугола на престижния филмов фестивал в Кан. Тогава красавицата се появи с дълга вечерна рокля от бранда Alexandre Vauthier, чиято цепка не успя да скрие бельото й.