Несъмнено красивите женствени устни са един от първите фактори, които един мъж забелязва в лицето ни. Затова и светът на красотата и модата отделя огромно внимание върху тях, измисляйки всякакви начини за корекции. Но забелязали ли сте, че едни от най-ярките красавици в Холивуд, а и в света, са именно тези, на които природата е дала фантастични устни, които те почти не коригират? Много пъти сме коментирали перфектните им тела и гладката им кожа, но като че ли никога не сме обръщали внимание на устните им, а те никак не са за подценяване. Днес ще ви представим класация на 10-те най-сексапилни устни в света.

10.Холи Бери



Тя е една от най-успешните актриси, превъплътила се в какви ли не образи – от Жената-котка до момиче на Джеймс Бонд. Холи е позната като една от най-големите красавици на всички времена в Холивуд, а когато се усмихне, всеки мъж е готов да падне в краката й. Тя е сред дамите, които природата е благословила с невероятни устни.

9.Лив Тайлър



Перфектно оформени устни и незабравима усмивка, за която всеки би мечтал. Преди да покори Холивуд, красавицата започва кариерата си като модел, когато е едва на 14 г. Очевидно самата Лив осъзнава колко невероятни устни има, защото никога не можете да я видите без червило, което да ги подчертава.

8.Дрю Баримор



Това е единственият от трите ангели на Чарли, който присъства в класацията за най-сексапилни устни в света. Нейните сякаш излъчват привличане и сладост, заради което милиони мъже по света я обожават.

7.Селена Гомес



Една от звездните красавици, на чието израстване станахме свидетели. От симпатичното момиченце на "Дисни" Селена се превърна в сексапилна красавица. Определено една от чертите, заради които Гомес е толкова неустоима, са плътните й женствени устни.

6.Моника Белучи



Едва ли съществува класация за красота, в която можем да не включим Моника. Природата е била щедра към актрисата и я е дарила с красиво лице, израизтелни очи, очарователна усмивка и много примамливи устни. Тя започва кариерата си като модел и не след дълго атакува филмовата индустрия и десетилетия наред е символ на сексапила и красотата.

5.Меган Фокс



Меган притежава сразяващата комбинация от тъмна коса, красиви големи изразителни очи, страхотна усмивка и перфектно оформени устни. Разбира се, актрисата притежава и красиво тяло, което допринася за неповторимата й харизма.

4.Риана

Певицата е символът на екзотичната красота и всичко необикновено. Риана е родом от Барбадос, което си личи по шоколадовия й тен, а природата е решила да я превърне в кралица на красотата, като я дари с ангелски зелени очи. Тя, също като Лив Тайлър, не пропуска да подчертае и перфектните си устни с цветно червило.

3.Анджелина Джоли



Сигурно сте очаквали тя да е на първо място, но след малко ще видите кой я измести от челната позиция. Не е тайна, че когато изречем словосъчетанието „красива жена“, почти винаги в съзнанието ни изниква образът на Анджелина и най-вече плътните й устни. Именно те са вдъхновение за много красавици да прибегнат към хиалурона и силикона.

2.Джесика Алба



Джесика сякаш има силата да преобърне света с усмивката си. Най-лъчезарната дама на Холивуд може да ви накара да я наблюдавате дълго време, без да отлепите поглед от страхотните й устни.

1.Скарлет Йохансон



Ето кой взе първото място на Анджелина. Наскоро бе доказано, че най-сексапилните женски устни са тези, които са еднакво издадени напред – и горната, и долната. Според специалисти тези на Скарлет са перфектните, защото горната и долната са в перфектно съотношение. Друга звездна дама, която спокойно може да си подели първото място с Йохансон, е Роузи Хънтингтън - Уайтли.

Четете още: Тайните на младостта на тибетските жени