Автор
Woman.bg

И Холи Бери се раздели с по-младия си приятел

Холи Бери и 16 години по-младият от нея музикален продуцент Алекс Да Кид се разделиха.

След като двойката се завърна неотдавна от екзотичен круиз из Френска Полинезия, 51-годишната актриса реши да сложи край на връзката си с 16 години по-младия от нея Алекс, съобщи Intouchweekly.


Причина за разпада на романтичните взаимоотношения между носителката на „Оскар“ и музикалния магнат най-вероятно е голямата разлика във възрастта между двамата. Алекс Да Кид е на 35 години, а "жената-котка" - на 51.

Повеят на раздялата между двамата се усети по време на почивката на райския остров Бора Бора, пише още сайтът.

Публикациите и кадрите, които звездата от Kidnap бе споделила в Инстаграм профила си по време на пътуването им до далечната дестинация, загатват за нейното меланхолично състояние и усещане за тъга и самотност.

Под фотография, на която актрисата е отправила поглед в далечината към красивия морски хоризонта, тя споделя: “Ето това наричам аз начин да се дистанцираш от глупостта.“

Под снимка от Таити, на която Холи е стъпила на брега, а морските вълни обливат стъпалата й, пък тя пише: „Да се науча да позволявам на вселената да насочва стъпките ми... Никога не подценявайте силата и въздействието на тези три неща: океан, музика, слънце.“

Learning to let the universe direct my steps

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Холи и Алекс се събраха през лятото тази година и преживяха бурен любовен романс. Актрисата има две деца от бившите си съпрузи Габриел Обри и Хавиер Мартинес.

Четете още: Вижте новия мъж на Холи Бери