Семейство Болдуин се разраства все повече! Снощи актьорът Алек и любимата му Хилария посрещнаха четвъртото си дете. Гордите родители се снимаха с новородения си син, а чаровната г-жа Болдуин публикува кадъра в профила си в Инстаграм. Двамата изглеждат щастливи и спокойни, гледайки най-новото попълнение в голямото семейство. До снимката Хилария написа: "Ето ни отново".

View post on Instagram
 

Не бихме могли да пропуснем и факта, че родилката изглежда прекрасно, както винаги. Името на най-младия г-н Болдуин все още не е известно, а малко по-рано през деня Алек бе засечен от папараците да крачи с бърза стъпка, видимо развълнуван, по мрачните улици на Ню Йорк. В ръцете му имаше голяма чанта, сякаш с багажа на любимата му за болницата. Хилария от своя страна публикува селфи в Инстаграм и пише:

View post on Instagram
 

"По-рано тази стурин. Пожелайте ми успех. Чао, чао, бременно коремче".

Малко преди това г-жа Болдуин сподели и снимка на дрехите, с които ще бъде облечен синът й, когато бъдат изписани от болницата.

Само два дни преди да роди видяхме Хилария на червения килим по впита къса черна рокля и на високи токчета. Изглеждаше ослепително, а до нея гордо стоеше съпругът й.

Четете още: Секси пенсионерка: Алесандра Амброзио засенчи всички в Кан (снимки)