Сватба, решена в розово, си организира новото семейство Гущерови, но без бащата на младоженеца. Бившият депутат Добромир Гущеров не се появи на купона тази вечер. Плеймейтката Светлана Василева и бизнесменът Християн Гущеров подписаха още на 1 юли, а днес събраха близки и приятели в столичен хотел, за да ги почерпят за повода. Сред гостите бяха Златка Райкова и Моника Валериева, която първа показа поканите за венчавката в социалните мрежи, както и много светски журналисти.

Светлана и съпругът й спазиха всички български обичаи за церемонията, като булката ритна менче, което показа, че семейството ще има момиче като първо дете.

Заради ритането Светлана заголи крак и показа перфектно тяло, което предизвика аплаузи сред присъстващите. Сватбата бе декорирана основно в розово, като връзка в същия цвят сложи младоженеца, а цветята и завесите също искряха в любимата окраска на Барби.

Празникът за младоженците започна още преди 24 часа, когато Светлана изненада Християн с торта за 30-ия му рожден ден и му се обясни в любов в социалните мрежи.