Моделката Светлана, която от миналата седмица вече не е Василева, а Гущерова, очаква бебе, пише в. "България днес".

Според изданието новината е потвърдена от близки до младото семейство - Християн и Светлана Гущерови, които са заедно от няколко месеца, а от дни са и законно обвързани.

Новината, че двамата няма да заминат на меден месец, въпреки неограничените финансови възможности на жениха допълнително потвърдиха слуховете за очакване на първа рожба.

"Да не отидат на меден месец е шокиращо! Те живеят, за да пътуват. Затова и вероятно им се е случило голямо събитие, което да промени плановете. Няма да е изненада, ако скоро Светлана обяви, че е бременна. И двамата искат да имат деца, така че това е най-логичното продължение на любовта им“, коментират пред вестника близки на семейството.

Решението им да не заминат на сватбено пътешествие обаче не е единственото доказателство, че Светлана е бременна.

За бременността на Светлана се заговори усилено, след като на повечето снимки от сватбеното си тържество се вижда, че тя се държи за корема. Присъстващи на сватбата пък допълват, че булката е била внимателна по време на танците и видимо се е пазила.

В изпълнение на традиционните български ритуали, плеймейтката ритна менче с цветя, от което да стане ясно какъв ще е полът на първото им отроче. Първо е излязло червеното цвете, което означава, че бебе номер 1 ще бъде момиче. Дали това ще е така, ще се разбере съвсем скоро, твърдят запознати.

View post on Instagram