Турнето на Бионсе и Джей Зи е в разгара си и пленява не само с невероятни изпълнения на живо, но и с надигане на завесата, обвила личния живот на двойката.

Кралица Би и нейният възлюбен винаги са били от звездите, ревностно пазещи в тайна интимния си свят, но по стара традиция, датираща от миналото турне на знаменитостите, на сцената те демонстрират не само гласови данни, но и любопитни моменти от семейния си живот.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

След като преди години разкриха кадри от раждането на Блу Айви, годежа и сватбата си, сега те представиха пред феновете си интимни моменти, свързани с близнаците, порасналата Блу Айви и с подновяването на брачните си обети.

За радост на феновете си двойката стигна и по далеч и сподели кадри от любовното си ложе, които са меко казано пикантни.

На тях двамата лежат голи в леглото и се прегръщат, а за щастие на неприсъствалите на концерта, кадрите се появиха и в социалните мрежи. В интернет пространството бе качена и снимка, на която изцяло се вижда голото дупе на Бионсе.

Съвсем очаквано интернет потребителите полудяха по кадрите и бързо се превърнаха в една от най-дискутираните теми онлайн.

View post on Instagram
 
View post on Instagram