Автор
Woman.bg

Гери-Никол в любовен триъгълник с Коцето и Благо Джизъса

Гласовитото миньонче Гери-Никол се оказа истинска тигрица.

След като доскоро твърдеше, че е девствена, в рамките само на няколко нощи подред крехката девица бе забелязана в обятията на двама различни, но не безизвестни мъже - фолкпевеца Константин и футболиста Благой Георгиев.

И докато слухът, че тийнидолката е пленила сърцето на Джизъса, все още се носи във въздуха, малката палавница явно си е паднала и по Коцето.

С последния Гери-Никол го раздава предимно флиртаджийски, въпреки че често преминават границите на благоприличието, пише в. "България днес".


Изданието пише още, че след края на шоуто "Като две капки вода" в понеделник вечерта Гери-Никол за пореден път се е отдала на бурна нощна вакханалия. В чалготека в Студентски град тя била забелязана да се вихри в компанията на Константин, актьора Иван Юруков и Боби Турбото.

С певеца, който тази седмица ни впечатли с емоционалното си превъплъщение в ролята на оперния певец Лучано Павароти, неукротимата флиртаджийка демонстрирала опасна близост. Двамата не спирали да се прегръщат и целуват по вратовете и бузите. Малко оставало да се нахвърлят един върху друг, но, слава богу, до подобна публична изцепка не се стигнало. Явно изведнъж нещо било подсказало на Гери-Никол, че е прекалила и е време да напусне заведението.

Тъкмо да си преметне чантата връз рамо обаче, върху нея като ураган връхлетял самият Константин, който не искал да се раздели с варненката толкова лесно.

Явно Гери-Никол се е досетила, че има мъж, който я ухажва упорито от известно време насам в лицето на Благо Джизъса. За последния се говори, че е хлътнал доста сериозно по Яката дупара още на първата му среща с нея и че я иска само за себе си. Тя пък от своя страна веднага се влюбила в бившия национал. Романтичните отношения между двамата се потвърждават и от редовното присъствие на Георгиев на шоуто "Като две капки вода".

От друга страна пък, Константин е женен от 8 години насам и се радва на 3-годишен син. Явно обаче това никак не му пречи да флиртува с всяка дама, с която си поиска, а още по-малко с Гери-Никол.

Певицата също не крие симпатиите си към Константин и в "Капките". В края на гласуването тя почти винаги дава 5 точки за него, а той всеки път й връща жеста.


В каква друга геометрична фигура ще премине любовният триъгълник между Гери-Никол, Джизъса и Коцето, тепърва предстои да разберем...

Четете още: Вижте снимки от екзотичната почивка на Гери-Никол