Автор
Woman.bg

Ето коя дама можеше да е на мястото на Меган Маркъл

Ден ни дели от най-дългоочакваното и бляскаво събитие в Обединеното кралство тази година – сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.


Безспорно, подробностите около венчавката между по-малкия син на покойната лейди Ди и бившата американска актриса, в това число и скандалите около фамилия Маркъл, бяха сред най-горещите и обсъждани теми през последните месеци в светските среди.

Много се изписа за личния живот на Меган, за първия й брак и мъжете в живота й. Под щателния анализ на експерти от областта на астрологията, хиромантията и т.н. бяха поставени дори и нейният характер, темперамент, отношение и навици.


Покрай еуфорията около личността на Меган Маркъл, една друга актриса, сочена за избраницата на сърцето на принц Хари, отстъпи на заден план и остана в сянката на американската звезда.

Става дума за 29-годишната Кресида Бонас, която имаше бурна любовна връзка с Хари в продължение на цели две години. Красавицата, която се изявява и като модел, бе готова дори да изостави кариерата си заради своя любим.


Именно тази й готовност постави началото на слуховете, че тя ще е жената, която ще се врече във вечна вярност на принц Хари. Тогава всички медиите твърдяха, че сватба ще има съвсем скоро, защото кралицата държала внукът й да се ожени, преди да навърши 30 години.


За изненада на всички обаче през 2014 г. двамата сложиха край на връзката си. Според медийните догадки причина за това била неспособността на Кресида да се примири с факта, че оттук насетне животът й ще бъде достояние на целия свят и че от момента, в който мине под венчилото с принц Хари, всяка нейна стъпка ще се следи под лупа.

Някои таблоиди дори издадоха наскоро новината, че тя е сред гостите, поканени на сватбата.

Четете още: Ето какъв е сексът между Меган и Хари