Фолк певицата Есил Дюран загърби суетата и се появи с патерици на светско парти. Оказа се, че изпълнителката е претърпяла сериозен инцидент с колелото си преди броени дни. Докато въртяла педалите из столичните улици, тя се блъснала в пешеходец, който й изскочил на пътя. След инцидента пайнерката се разминала с охлузвания и наранявания, най-вече върху левия крак.

Придвижването й без патерици обаче е много болезнено и затова по този начин Дюран се презентира на светско парти. Тя беше придружавана от съпруга си музиканта Борис Павлов. Фолк дивата представи джаз репертоара си на откриването на новия ресторант в столичния квартал "Лозенец" - "При майстор Манол". На изявата си тя бе подкрепена от своята колежка Нелина, която се появи с вече порасналия й син - тийнейджърът Кристиян. Сред гостите бяха забелязани Юлияна Дончева, плейбойката и "Мис Силикон" Джулиана Гани, Евгени Минчев, "Мисис Баба" Капка Амзина. В разгара на вечерта се появи и Ники Кънчев, който беше заложил на червен панталон.

През цялата вечер Есил Дюран удържа геройски на болежките си в името на професионалния дълг. Всички гости я поздравиха за куража да излезе на сцената с патерица и да загърби по този начин женската суета.

Снимки: Woman.bg