Автор
Woman.bg

Емануела с татус в чест на новото си гадже (снимки)

Поп-фолк дивата Емануела се носи на крилете на любовта.

Красавицата явно е превъзмогнала любовта си към сина на Динко Динев и вече е щастливо обвързана. Мъжът до нея се казва Мартин Николов с прякор Елвиса.

По всичко изглежда, че отношенията между певицата и бизнесмена са повече от сериозни. Това категорично се доказва и от решението на младите влюбени да татуират върху телата си първата буква от името на другия.

Емануела сама се похвали с жеста от любов, качвайки снимка, на която ясно се вижда, че новият възлюбен е изписал върху вътрешната страна на подмишницата си Е.

От коментар на 36-годишната изпълнителка пък разбираме, че нейния нов татус краси по-неприлични кътчета от тялото.

"Бих качила и моята, но е на място, на което „М“ не се показва!", написа към снимката тя. Oт думите на близък до певицата пък разбираме, че любовните татуси са част от подаръците, които двойката си размени за Свети Валентин.

View post on Instagram
 

Емануела и Мартин се познават от цели 17 години, но искрата между тях пламва едва през лятото на 2017-а. Двамата прекараха топлите месеци, разменяйки си целувки и милувки из черноморските курорти, като дори си организираха и романтично пътешествие до Рим. Те обаче пазеха любовта си в тайна и разкриха, че са заедно чак през октомври месец.

View post on Instagram