Автор
Woman.bg

Елен Колева с провокативен кадър във ваната

Ето че и актрисата Елен Колева последва примера на своите колежки отвъд океана и смело разкри прелести пред феновете си в социалните мрежи.

Хубавата Елена не остана по-назад и подобно на световно известната изпълнителка Кристина Агилера сподели в профила си в Инстаграм провокативен черно-бял кадър, на който звездата от „Шивачки“ е както майка я е родила. На снимката Елена позира във ваната с кърпа на главата, а гърдите й са покрити с кръстосани черни лепенки.

View post on Instagram
 

Всъщност еротичните изяви на Елен Колева в социалните мрежи не са нещо ново за нея. Но като че ли все повече зачестяват. Явно актрисата е решила, че сексапилната и предизвикателна визия са ключът към поддържането на публичния интерес към нея.

View post on Instagram
 


Елен Колева завършва НАТФИЗ през 2007 г., специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър" в класа на Димитрина Гюрова. Ролята, която я изстрелва към успеха, е във филма "Шивачки”, с която печели награда за най-добра българска актриса през 2007 г. Първата изява като водеща е в Lord of The Chefs.

През пролетта на 2013 г. участва в третия сезон на шоуто Dancing Stars. Тя си партнира с професионалиста Калоян и накрая на Dancing Stars Елен завършва на трето място в състезанието. Името й особено много нашумя след кратката й и бурна връзка с писателя Калин Терзийски.

Четете още: Ким Кардашиян чисто гола в Instagram