Ние все още не се осмеляваме да заменим ботушите с така любимите ни кецове, а тази изящна дама позира само по бански на -40 градуса в Сибир.

Но тя заслужава адмирации, не само защото се е осмелила да захвърли дрехите въпреки минусовите температури, но и защото на 50 години изглежда просто зашеметяващо.

Луи Леин, както е името на дамата, е от Китай, има син на 23 години и признава, че любимото занимание е да обикаля света и да се снима по бански.

"Банските са моят щит. С тях се чувствам уверена, здрава и млада", искрена е запалената по фитнеса 50-годишна азиатка.



Луи не разкрива тайната на младия си вид, но споделя, че щом е зърнала снимки на хора, пързалящи се по замръзналите ледове, сковали езерото Байкал в Сибир, веднага е решила, че това трябва да е следващата дестинация, на която да се щракне по бански.

"Бях възхитена от красотата на мястото и веднага си представих как ще изглеждам на фона на тази спираща дъха природа." Затова и тя не губи време, а веднага стяга куфарите и купува самолетни билети за себе си и семейеството си.

"Прогнозата бе за температури до – 15, но когато отидохме, реално градусите бяха – 40. А студеният вятър се усещаше като остриетата на стотици ножове, забиващи се право в голата ми плът", искрена е Леин. Тя обаче подчертава, че не съжалява за решението си да се снима по бански на фона на най-старото езеро в света и след края на фотосесията дори се осмелява да поплува в ледените води.