Автор
Woman.bg

Джулиана Гани се омъжва и влиза във „ВИП Брадър”

Началото на септември е избрала за дата на сватбата си силиконката Джулиана Гани. Тя и нейният приятел Станимир – фитнесмодел и инструктор решили да официализират връзката си, преди Гани да влезе в риалити формат. Засега двамата само ще подпишат, а църковната венчавка и големия купон ще бъдат след месеци, обясни моделката пред Венета Райкова. Двамата обаче не планират да имат наследник в близко бъдеще. „Едно хлапе ще спре снимките и участията ми”, обясни пред Венета Райкова Мис Силикон 2013 година. Тя не уточни, в кое риалити предаване влиза, но по всяка вероятност става дума за „ВИП Брадър”, защото кубиците силикон в бюста й доста ще й пречат да копае картофи във „Фермата”.


Гани запази мълчание и по въпроса дали Станимир няма да я придружи в къщата на Големия брат, но сподели, че с него се чувства спокойна и обичана.
Той не я ревнувал, въпреки че я придружавал по време на снимките, в които тя често показва големите си гърди, във всяка от които има по 950 кубика. Тя е преживяла три операции за уголемяване на бюста, като първоначално започнала с 400 кубика, после ги увеличила на 600, за да се стигне до 950 кубика. Моделката е оперирала и носа си.

Четете още: Джулиана Гани пази обувките си в специална стая