Автор
Woman.bg

Джулиана Гани сама на Playboy партито в Пловдив

Седмица преди пижаменото парти на Playboy в София, изкусителни плеймейтки изненоса истински спектакъл в Пловдив. Оригналното тематично партита Playboy reMIXed Party, което Мъжката Библия направи по повод излизането на първия тематичен брой на списанието се пренесе в града на тепетата за първи път. Анна-Мария, Ива Няголова, Миглена Игнатова, Даная Николова, Брита Вълдобрева и Марешка Глушук блестяха на сцената на Bedroom Premium Club Plovdiv с две уникални, спиращи дъха хореографии на Калин Калинов от брейк група „X NRG CREW“. С първата си поява, момичетата излезнаха на сцената облечени в сексапилни тоалети от зебло (плат за чували), дело на дизайнера Донка Благоева и провокативни визии - разчолени коси и арт грим. Професионалните им сценични визии, с които блестяха като иsтински холивудски звезди, са дело на топ-гримьорът Цецо Андреев, стилистите от Bedroom Beauty и Selective Professional.

На второто си излизане плеймейтките бяха облечени с модерни рокли на българската Коко Шанел - Миглена Каканашева MEGZ и хитовите бижутата на Aviel Hand Made.
И ако плеймейтките бяха кулминацията на купона, изненадите за гостите на партито започнаха още от входа. Там ги посрещаха оригинални Playboy зайчета, които раздадоха подаръци от веган козметиката за коса Jean Paul Myne, осигурени от Selective Professional. За доброто настроение на гостите в Bedroom Premium Club Plovdiv се погрижиха Glenfiddich, Beluga, Bottega и Giesen Wines.


Сред гостите на Playboy remixed Party в Bedroom Premium Club Plovdiv бяха звездите на Пловдивския театър Тодор Дърлянов, Патриция Пундева, местни общински съветници, както и много други представители на артистичните среди. Сред VIP-овете беше и сексапилната Джулиана Гани. Звездата живее в града на тепетата и разбира се появи на партито, организирано от приятелите и Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов, чиято продуцентска компания DSG организира популярните конкурси Playmate Of The Year през последните две години и специализираните тематични партита. Известната от реалити формата Big Brother, „малката Джулка“, която винаги е придружавана от съпруга си, се появи сама на партито. Това е и първото и публично появане след поредната и пластична операция.
Този петък, 20 април, в Bedroom Premium Club Sofia ще се проведе второто тематично пижамено парти на Playboy – BedTime Stories, в което всички ще са по пижами...