Джордж Клуни: Децата ме игнорират, защото нямам гърди

12 септември 2017 | 11:30
видяна 5530
коментари 2
снимки: Getty Images

Звездното семейство Клуни отскоро се радва на прекрасните си близнаци Ела и Александър, които вече са на три месеца, но само един факт кара Джордж да се чувства изолиран – липсата му на гърди.

„В момента за децата ми сякаш не съществувам, защото нямам гърди. Взимам ги в ръце, подавам им биберона и след като ги върна обратно в прегръдката на майка им, са много по-щастливи“, отбелязва Джордж Клуни.

Актьорът, обявен наскоро за най-красивия мъж в света, стана татко за първи път на 56 г. и в интервю споделя, че никога не си е представял, че ще бъде баща на тази възраст и че ще изпитва тежка липса на сън. С усмивка на лице разкрива, че приятелите му се шегуват с него, защото изпитва за първи път обичайните родителски вълнения. Според близките на семейството той е грижовен баща, който ежеминутно е до децата и съпругата си, за да им осигури всичко необходимо.Пред медиите Джордж Клуни обяви и плановете с Амал относно възпитанието на наследниците :

„Фактът, че се раждаш в богато семейство и живееш в лукс, а не в нищета, е късмет и затова искам да съм сигурен, че ще възпитам децата си в съчувствие и съпричастност. Знам, че ще бъде трудно, защото постоянно ще трябва да им напомням, че да се родиш в добра среда е случайност и това не ти дава право да игнорираш проблемите на другите и да не помагаш“.Последно Клуни се появи на Филмовия фестивал в Торонто, където представи най-новия филм, в който участва, режисира и си партнира с Джулиан Мур - „Suburbicon”. Четете още: Айзък Азимов е пророк - роботи ще се грижат за децата в Япония


Още по темата

Коментари

2 tctc
  13 септември 2017 | 17:35 отговор
 

Bate te kato porasnat, ti veroqtno ve4e shte vodish zadgroben jivot. Jiv dqdo si ti be mom4e...

 
1
  12 септември 2017 | 12:55 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени