Джиджи Хадид краси новия брой на списание Love.

Дотук нищо необичайно – супер модел ще ни гледа съблазнително от корицата на лъскаво издание. Има обаче една малка подробност Джиджи демонстрира визия, която се откроява не само със спортно облекло, разкриващо перфектната й фигура, но и със солидно количество косми под мишниците.



Да, правилно прочетохте красавицата без свян демонстрира окосмението си под мишниците и с това си решение предизвика вълна от коментари в интернет пространството. Мнозина я поздравиха за избора да заложи на естествена визия и определиха поведението като смел протест срещу съвременните, не особено адекватни, стереотипи за красота.

Други обаче използваха епитети като "гнусно" и "противно" по адрес на окосмяването на Джиджи. Разбира се, появиха се твърдения, че Хадид в действителност няма косми под мишниците, а това е грим с цел да привлече вниманието на медиите и феновете си.

Припомняме ви, че Джиджи Хадид не е първата звезда, която без притеснение се появява със солидно количество косми под мишниците. С такова вече сме виждали Мадона и дъщеря й Лурдес.