Една от най-успешните млади актриси в Холивуд, Дженифър Лорънс, от известно време е в романтична връзка с режисьора Дарън Аронофски.

Въпреки че двамата имат 20 години разлика помежду си, явно отношенията им се развиват много добре и може би скоро Дженифър ще е новата звездна булка. Тази сутрин британският таблоид Daily Mail предаде, че актрисата била забелязана по улиците на Калабасас с огромен диамантен пръстен на безименния пръст на лявата ръка. 27-годишната госпожица Лорънс е облечена с чифт дънки, светла розова блуза и черни лъскави мокасини, обикаляйки града по всекидневни задачи. Красавицата упорито прикрива лицето си, но така и не успява да скрие прелестния пръстен, красящ лявата й ръка. Може би Дарън вече й е предложил да бъдат заедно до края на дните си?



Последният филм, в който Дженифър Лорънс участва е "Mother!". Той е по идея, сценарии и режисура на любимия й Дарън Аронофски.

Дженифър и Дарън отпразнуваха първата годишнина от връзката си миналия месец, но двамата все още не споменават нищо за женитба. Близък на звездната двойка сподели пред медиите, че актрисата и режисьорът са щастливо влюбени и неразделни.



Четете още: Никога няма да повярвате, че дъщерята на Анелия е само на 13!