Автор
Woman.bg

Дъщерята на Уил Смит опитала да се самоубие на 9 години

Когато майка ти и баща ти са едни от най-обичаните и успешни артисти в света, отстрани животът ти изглежда цветя и рози. Точно обратното доказват обаче много звездни деца, като една от тях е дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит - Уилоу.

В откровен телевизионен разговор 17-годишното момиче призна, че когато е постигнало първия си грандиозен успех, е изпаднало в дълбока депресия, дори е опитала да сложи край на живота си. Това се случва през 2010 г., когато Уилоу пуска дебютната си песен "Whip My Hair". Публичният интерес около звездната наследница се повишава рязко, а след като тръгва на голямо турне започва да изпитва съмнения в таланта си. Нещо, което може да бъде наистина убийствено за един артист. Споменахме ли, че тогава Уилоу е само на 9?

За драматичния момент Смит разказва пред майка си в шоуто "Red Table Talk". Най-тежкият момент идва, когато тя не желае да донапише албума си, а феновете й са в трепетно очакване. Уилоу започва да слуша единствено тъжни и мрачни песни и сякаш пада в черна дупка. Изповедта й завършва с признанието, че няколко пъти е рязала вените си.

Уилоу показва белезите от опитите си за самоубийство

Майка й е повече от шокирана, защото никога не е подозирала, че дъщеря й е направила опит за самоубийство. Всъщност, никой не е знаел за мрачния период на Уилоу.

За щастие опитите на тогава 9-годишното момиче са неуспешни и днес е една пораснала красавица, която продължава музикалната си кариера.

Четете още: Риана не знаела за кралската сватба