Автор
Роси Кацарова

Доналд остави Мелания под дъжда, за да запази прическата си!

Днес отново обръщаме поглед към президента на САЩ Доналд Тръмп.

През последната година неговата личност се превърна в нарицателно за сексистко и неособено адекватно поведение. Той обаче сякаш не желае да се раздели с изградения му образ, защото продължава да демонстрира незачитане към нежната половина от човечеството и липса на елементарно възпитание.

Най-пресният случай е от преди дни, когато решен да запази златистите си коси от дъжда във Флорида, той остави съпругата си Мелания и сина им Барон да се намокрят.

Докато вървеше към правителствения джет, президентът без притеснение бе хванал здраво явно единствения чадър и невъзмутимо стоеше под него, а съпругата му и синът му се мокреха от януарския дъжд. Преди да влезе в самолета, Тръмп дори се спря да помаха на журналистите, докато Барон чинно стоеше отстрани.

Държавният глава така и не се сети да скрие наследника си под чадъра, с което си навлече гневни реакции от страна на онлайн потребителите. Стотици американци възмутено коментираха поведението на Доналд и изказваха тъга, че човек с подобно възпитание е начело на държавата им.



Появиха се и снимки на Обама, показващи как бившият президент стои под дъжда, за да са под чадъра жена му и дъщеря му.

"Ето това е нормално държание. Тук дори не става въпрос за джентълменство, а за адекватност", бе един от коментарите, сравняващи поведението на Доналд Тръмп с това на Барак Обама.

А вие, дами, как бихте коментирали постъпката на Тръмп?