Чисто гола: Бременната Кандис (снимка)

13 април 2018 | 13:44
видяна 20575
коментари 3
снимки: Getty Images, Instagram

Супермоделът и ангел на Victoria`s Secret Кандис Суейнпоуъл реши да разгорещи многобройните си последователи в Инстаграм, като публикува своя чисто гола снимка. Въпреки че вече е в напреднала бременност, красавицата изглежда повече от изумително. Моделът се чувства комфортно в кожата си, а с кадъра отбеляза шестия месец от бременността, като не забрави да добави и послание:

"Пътят между духовното и физическото разцъфване. Не са ли невероятни жените?"

Кандис обръща внимание на всички майки, че не трябва да се притесняват от промените, които настъпват в тялото им по време на бременността. Бебето, което расте в утробата й, ще бъде второто за нея и половинката й Херман Николи. Суейнпоуъл стана майка за пръв път преди година и половина, когато роди сина си Анака. Съвсем скоро ще се появи и второто й отроче, а тя сияе от щастие и няма търпение отново да даде живот. 

Четете още: Мария Илиева вече не кърми

Още по темата

Коментари

3
  14 април 2018 | 01:07 отговор
 

Има грозни сини очи...не ми харасва тази жена.Но има хубаво тяло,въпреки че е манекенка.Има задник-има месо по него,има ханш и очертана талия.Чудесна структура,но е прееееекалено висока и слаба!Далеч от нужното.

 
 
14 април 2018 | 10:32

Грозни сини очи!? За пръв път чувам някой да смята светлите очи за грозни, болшинството от хора (аз включително) ги възприемат като по-красиви. А жената работи манекенка, от нея се очаква да е висока и слаба. Какво искате да си подреже малко краката за да не е толкова висока ли?

2
  13 април 2018 | 19:12 отговор
 

Adski grozen feis

 
1 rfd
  13 април 2018 | 15:33 отговор
 

mnogo e hubava

 
 
дамбулова
13 април 2018 | 15:41

на мен ни ми харесфа

Добави Коментар

Най-четени