Автор
Woman.bg

Братът на Владо Карамазов готви на кралската сватба

Оказва се, че в кралската сватба на Меган Маркъл и принц Хари, която цял свят ще наблюдава тази събота - на 19 май, ще има и българска следа. Втората торта, която е предназначена за всички журналисти и някои ВИП гости, ще бъде приготвена от българин. Става дума за майстор-сладкаря Иван Александров, който е брат на Владо Карамазов. Това сподели самият актьор.

Иван е успял да пребори сериозна конкуренция и е получил възможността да създаде една от най-важните торти за сватбата на годината. Тя ще бъде на 5 етажа с много орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон, какъвто ще е вкусът и на кралската торта.

От няколко години Иван работи в Лондон, като се занимава със сладкарство. Братът на Карамазов е получил специална покана от Дебора Бонети – директор на международната прес асоциация (FPA) и след като непрекъснато доказва своя талант в сладкарското изкуство.

Подготовката за сватбата на принц Хари и актрисата Меган Маркъл започна още преди няколко месеца. На тържеството са поканени 600 гости, а за вечерния прием – 200 души.

Зрители от цял свят ще гледат на живо церемонията, която ще се излъчва по телевизиите и в интернет.