Един от братята на силиконката Джулиана Гани е свещеник и никак не одобрява поведението й и външния вид, разказа брадърката в къщата. Всъщност фамилията на блондинката е доста многолюдна-тя има още една сестра и двама братя, но всички са от различни бащи. Нейният е италианец, затова фамилията й е Гани. Тя обаче не е израснала с него, а с майка си в родния Пловдив. Там като свещеник служи и единият й брат.

„Аз не мога да разбера неговата философия, той - моята. Не ме упреква, но винаги за всичко обича да ми прави забележки. Казва ми: „Не нормално да ходиш по улицата по този начин, облечи се по-скромно, защо винаги искаш да биеш на очи?!”. Казвам му: „Атрактивна съм, така се чувствам отвътре”. Но все едно говоря на дърво и обратното”, оплаква се Джулиана в къщата. Тя сподели, че той от 10 години не е бил на почивка, защото смята отпуската за светско удоволствие, но го похвали, че пее прекрасно.
Гани е по-близка с другия си брат, която я отгледал като малка. Майка й много пътувала, за да зарежда магазина за обувки, който стопанисвала.

Четете още: Джулиана Гани се врече на Станимир