Автор
Люблена Папазова

Брадърката Лили: Надявам се да получа сериозна роля в български сериал

Една от най-незабравимите участнички в "Биг Брадър" Лиляна Ангелова е от град Пловдив. Родена е на 7 юли 1981 година. Завършила е висшето си образование в Техническия университет в Габрово, специалност "Публична администрация". След това учи магистратура в Нов български университет със специалност актьорско майсторство. Става популярна с участието си в телевизионния формат "Биг брадър 3” през 2006 г. Там засуканата пловдивчанка започна връзка с ръгбиста Боби, но днес тя вече е в миналото. Какви са плановете й в момента и дали пак би влязла в Къщата, Лили разказа пред Woman.bg:

-Лили, ти си известна като една от жените с най-хубава кожа в България. Как я поддържаш и прибягваш ли до хиалурон, както направи само преди дни Николета Лозанова, която дори постна своя снимка във Фейсбук?

-Благодаря за комплимента! При мен хубавата кожа е 50% ген и 50% поддръжка, като използвам висок клас козметика. Най-важното е, че приемам Омега 3 и Естер С с най-високо съдържание на витамин С, който подпомага колагена в кожата. Разбира се, че си слагам хиалурон много фино на устните. Обичам нещата да са красиви, симетрични и да имат естествен ефект.

-Призна в интервю, че си се спасила от киста благодарение на холистичната медицина. Трудно ли се взема решението да кривнеш от пътя на традиционното лечение и кой те подкрепи най-силно в този труден за теб момент?

-Имах киста, която е излекувах холистично. Вярвам, че емоциите са ключови при различните болести. Вярвам, че човешкото тяло е съвършено и ако се подходи цялостно, може да се излекува от всичко. Подкрепиха ме моите близки, мъжът до мен и моята йога учителка.

-Участва в епизод на „Откраднат живот”. Ти самата фен ли си на сериала и как гледаш на възраждането на родните филми в телевизията? Притесняваше ли се от снимките в докторския сериал и да чакаме ли и други участия?

-Щастлива съм, че българските сериали стават все по-интересни, все по-гледани и предпочитани от българските зрители. Имах шанс да имам епизодична роля, надявам се след време да получавам все по-големи роли. Все пак преди всичко съм актриса и то дипломирана.

-Миналата година се появи в началото на „Мастършеф”. Би ли се определила като кулинар и кои са храните, които никога не би сготвила и хапнала?

-Като цяло бих се определи като кулинар, ходила съм на уроци, учил ме е готвач, който е завършил "Кордом Блю". Освен това винаги, когато имам възможност, посещавам ресторанти с Мишлен звезди. Обичам да опитвам различни храни, смятам, че гладиаторите на 21 век са големите Шеф готвачи. Виждам, че в хората все повече се създава култура на хранене, защото вярвам, че вкусът се възпитава. А това е прекрасно!

-Стана известна с "Биг Брадър", после отново се върна в Къщата. Готова ли си да влезеш още един път и получи ли покана за тази есен?

-Великата игра "Биг Брадър" е един невероятен социален експеримент, винаги ще съм готова за нея! Но като цяло в момента съм в друг етап от живота си, имам други мечти и желания и вярвам, че скоро ще се случат.

-Самата ти списваш сайт със съвети за красота, мода, пътуване. От какво се интересуват днешните момичета и как би определила съвременна българка с три изречения?

-Българката е изключително суетна и поддържана жена. Най-голям интерес към материалите ми има винаги, когато публикувам нещо от личен опит, свързано с красотата отвън и вътре.

Четете още: Кака Лара: Никога не си забранявам положителните емоции