Автор
Woman.bg

Босненската двойничка на Парис Хилтън, която ще вика за Хърватия (Снимки)

Тя е телевизионна водеща, която смело изразява мнението си и не крие пристрастията си на провеждащото се в момента в Русия Световно първенство по футбол.

Освен че притежава уникално сексапилно излъчване, родената в Сараево босненска красавица Хана Хадживдагич напомня изключително много на чара и обаянието на една от най-атрактивните наследници на семейство Хилтън – Парис Хилтън. Поради голямата си прилика с американската бизнесдама Хадживдагич си е спечелила прозвището „босненската Парис Хилтън”.

View post on Instagram
 

Като се има предвид отсъствието на националния тим на Босна и Херцеговина, напълно обясним е фактът, че безспорни фаворити на пленителната журналистка са хърватските футболисти.

View post on Instagram
 

„Босненската Парис Хилтън”, както наричат Хана поради голямата й прилика с американската бизнесдама, в момента живее в Загреб и стяга багажа си за полуфиналите и финала на Мондиал 2018.

View post on Instagram
 

Причината, разбира се, е блестящото представяне на Хърватия на световния футболен терен до момента и твърдата й заявка, че продължава напред.

Четете още: Двойничка на Ким Кардашиян - хит на Олипмийските игри