Блейк Лайвли несъмнено е една от най-красивите съвременни актриси. С неподрaжаема харизма и винаги стилнa, тя е магнит за очите на околните и обективите на фотографите на червения килим.

Съпругът ѝ Райън Рейнолдс обаче реши да покаже, че възлюбената му невинаги е толкова изящна, колкото сме свикнали да я виждаме на официални събития. Актьорът качи кадър, на който Блeйк изглежда неузнаваема – без грим и с меко казано небрежна визия. Оказа се, че Лайвли е заснета на снимачната площадка на нов филм с нейно участие и всъщност визията ѝ се дължи на екранното превъплъщение.

Това обаче не попречи на Рейнолдс да сподели кадъра в профила си в Instagram и да допълни шеговито "без филтър".

Няма как да не споменем, че това не е първият път, когато Райън използва социалните мрежи, за да се закача с половинката си. На рождения ден на Блейк той качи в профила си снимка, на която е той, а любимата му е почти изцяло изрязана. Е, поне не липсваше мило послание, а именно "Честит рожден ден на невероятната ми съпруга".



Блейк също доказа, че има чувство за хумор и не пропусна възможността шеговито да върне жеста. На рождения ден на Рейнолдс Лайвли качи снимка, на която той е с колегата си Райън Гослинг ( бел. ред - поради съвпадение в първото име двамата често са бъркани един с друг в началото на кариерите си).

Райън Рейнолдс е почти изцяло изрязан от кадъра, но това не пречи под снимката да стои "'Честит рожден ден, скъпи!".

И тъй като Блейк показа, че не пада по гръб с тази си закачлива реакция, нямаме търпение да видим как ще отвърне на хвърлената ръкавица този път.