Блатечки купува нов дом на Диляна

12 юли 2017 | 12:12
видяна 15806
коментари 0
Булфото и истаграм

Актьорът Асен Блатечки е решил да купи ново жилище за Диляна Попова, която го дари със син на име Борил. Асен държи тя и наследникът им да са устроени добре и на тихо и спокойно място. Ето защо двойката избира апартамент близо до центъра на столицата, но на не толкова оживено място, разкри вестник „България днес”.
Жилищата, които огледат Асен и Диляна, са сред най-скъпите в София. По всичко личи, че парите не са проблем за Асен, който наскоро пусна филма си "Бензин". Попова е решила, че иска нов дом, и Блатечки е готов да изпълни желанието ѝ.

По-нисък от земята, след като би шута на бременната си любовница, сега лошото момче на българското кино с подвита опашка е готов на всичко да спечели отново доверието ѝ. Диляна така и не намери друг след аферата с Асен и изглежда, че и не търси. Не е ясно дали любовта между двамата отново е пламнала, но със сигурност Диляна и Асен отново са си много близки. Ексдвойката и малкият Борил дори прекарват всеки уикенд заедно като истинско и здраво семейство.

Четете още: Диляна Попова събира тен на екзотична ваканция

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени