Дани Спартак, който е татко на няколкомесечно бебе, спечели Hell's Kitchen Bulgaria в първия му сезон и посвети успеха си на своето семейство. Той успя благодарение на организационните си качества да надвие другия финалист Филип. Победителят заложи на френска кухня в последното си готвене в кулинарната надпревара и спретна крем-супа с миди, гъши дроб и калкан. В приготвянето му помагаха част от участниците в предаването, както и на Филип.

Той реши да готви средиземноморска кухня и гости клиентите с гаспачо, миди сен жак и патица, която му изигра лоша шега заради бавното й приготвяне. Дани Спартак се спретна два пъти по-бързо в поръчките от Филип и логично се окичи с победата под погледа на своята приятелка.

Изненадващо се оказа, че Hell's Kitchen Bulgaria ще има втори сезон, а записването започва веднага. Предаването не пожъна очаквания интерес сред зрителите, но явно Нова телевизия е решила да продължи с кулинарните риалити формати, които да конкурират Мастър шеф по Би Ти Ви. Остава въпросът дали все пак новите чешки собственици на медията ще разрешат повторно излъчване на формата.

Четете още: Аз съм секси мацка и не ми се налага да работя