Холивудският актьор Аштън Къчър ще трябва да се изправи лице в лице с обвинения за убийство на Ашли Елерин. Ашли е била гадже на Къчър преди 14 години. Двамата имали кратка и бурна любов, докато на 22 февруари 2001 год. 22-годишната студентка е убита.

Обвинен за убийството ѝ е предполагаемият сериен убиец Майкъл Гарджуло. Той живеел само на няколко минути от дома на Ашли В Холивуд. Според обвинението Гарджуло нахлул в дома на девойката, докато тя се къпела и я намушкал с нож, аутопсията показала 48 прободни рани.

Четете още: Мила и Аштън пропуснаха Златните глобуси, за да са с дъщеря си

Ашли Елерин

В деня на убийството настоящият съпруг на Мила Кунис Аштън Къчър имал среща с Ашли, но не отишъл. По-късно й звънял на мобилния, но тя не вдигнала, след което решил да отиде до дома ѝ, за да се извини. Звънял на звънеца, но никой не отворил. Актьорът погледнал през прозореца и по негови думи видял голямо червено петно, което сметнал да разлято червено вино.

На следващият ден съквартирантката на Ашли открила тялото ѝ. В района имало още три подобни случая на убийство и след ДНК експертиза, следите и за трите довели към Майкъл Гарджуло.

Очаква се съдебният процес да започне през следващите месеци.

Предполагаемият убиец Майкъл Гарджуло