Автор
Woman.bg

Антон Хекимян и Василена Гръбчева се разделиха

Антон Хекимян и чаровната репортерка Василена Гръбчева вече не са двойка. Това разкри сама чаровна репортерка.

Въпреки че мнозина зрители се надяваха двамата да минат пов венчилото, слухове, че отношенията им не вървят се появиха още лятото на 2017.

В новия брой на списание Love Style красивата блондинка разкрива, че тя и Хекимян вече не са заедно безз да уточнява откога, но е категорична, че двамата са останали добри приятели.

"Не обичам да говоря за личния си живот, но името Антон Хекимян вече не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, е трудно да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще бъде близък до мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство е едно добро начало", коментира раздялата Гръбчева.



Младата дама разкрива, че засега няма човек до себе си и признава, че не липсват обожатели, но за да спечели някой сърцето , той ще трябва да се потруди.

"Да бъде много интелигентен и да обича работата си, както аз я обичам. Да не се опитва да ми ограничава свободата. Но най-важното ми изискване е мъжът до мен да ме уважава", искрена е Василена, която грабна приза "Мис ТВ чар".