Анелия направи поредния улов, като този път й клъвна златната рибка. Топ изпълнителката на Пайнер е забила милионерски син. Казва се Калоян и е наследник на Долорес Арсенова – министърката на екологията в правителството на Симеон Сакскобургготски. И е милионер!

Калоян е шеф на фармацевтична компания и е известен ценител на женската красота.

Преди Анелия той имаше връзка с Мис България 2007 Юлия Юревич.

Отскоро е забелязван в компанията на чаровната пайнерка, като дори в медиите се появи тяхна обща снимка.

* Анелия и Калоян

На снимката Анелия е тази, която го е награбила и целува, а Калоян дори леко се е дръпнал. В същото време обаче той бил много ревнив и дори забранил на Анелия да контактува с други мъже.

Калоян обаче е много млад. Той е едва на 26 години, докато певицата е почти на 32 години. Но има ли значение възрастовата разлика? Когато гаджето има такава банкова сметка, кара толкова скъпи коли и ходи по екзотични почивки всеки месец, годините изглежда са без значение.

Четете още: Допада ли ви: Тоалетът на Анелия

Когато Калоян имал връзка с Юлия Юревич, я засипвал с подаръци, между които много скъпи бижута и дори луксозни коли. Единственият проблем - свекървата! Майката на Калоян ненавиждала Юревич и на общи семейни събирания дори не я поглеждала – все едно не съществува.

От „България Днес“ припомнят, че Долорес Арсенова бе забъркана в поредица от скандали като екоминистър. Повечето бяха свързани с конфликт на интереси, лобиране при търгове, а наскоро екозащитници скочиха срещу нея заради строящия се басейн в чалета край Созопол.

Да, никак няма да й е лесно на Анелия със свекърва като тази, но пък певицата определено има доста предимства с такова младо и богато гадже.

Четете още: Коко купува на Анелия къща