Автор
Роси Кацарова

Анджи призна: С Брад имахме проблеми много преди раздялата!

Анджелина Джоли реши да надигне завесата на личния си живот и проговори за отношенията си с вече бившия си възлюбен – актьора Брад Пит.

След две години брак и шест деца през 2016-а актьорите се разделиха по не особено цивилизован начин. Краят на отношенията им бе белязан от бурни скандали и разследване от страна на ФБР срещу Пит по подозрения в тормоз над най-големия син на двойката Мадокс.

Към днешна дата Брад и Анджи са се помирили в името на децата и дори се появиха слухове, че се опитват отново да намерят път един към друг.



Звездата от "Лара Крофт" не коментира твърденията, че е дала втори шанс на актьора, но говори за снимките на филма "Край морето", в който двамата си партнират.

Лентата от 2015-а разказва за опитите на семейна двойка да спаси от разпад брака си, а Анджи искрено признава, че работата по филма е била изключително тежка, защото в онзи момент самите те с Брад вече са имали сериозни проблеми.

"Запознахме се по време на снимки и по всички общи проекти сме работили добре. Исках да свършим сериозна работа с "Край морето". Мислех, че това ще бъде добър начин да общуваме, в някои отношения беше така, а в други научихме неща един за друг. Имаше напрежение между нас и не беше заради филма. Самите ние се борихме с нещо...", искрена е Джоли и допълва, че вярва, че за всичко, случващо се в този живот, си има причина.

Думите на актрисата предизвикаха огромен интерес от страна на медиите. Причината е, че чрез тях тя индиректно разкрива, че с Брад са имали проблеми поне година преди публичната им раздяла миналия септември.