Анджелина Джоли се озова сред гепарди

13 октомври 2017 | 14:50
видяна 3636
коментари 0
Снимки: Instagram

Неподражаемата Анджелина Джоли пие чай и се разхожда смело из дивата природа на Намибия, заобиколена от... гепарди. 

Американската кинодива е облечена в зашеметяващ бял тоалет и изглежда по-ослепително от всякога на фона на планинските и полупустинни пейзажи на национален парк Етоша.

Тези кадри не са сцена от поредния холивудски филм с участието на актрисата, а част от новата й фотосесия, направена за корицата на Harper's Bazaar.

В отворено писмо Анджелина се опитва да насочи вниманието на обществеността към проблемите на народа на африканската държава, към правата на жените и отговорността за опазването на околната среда.

„Важно е да използваме свободата и възможностите, които имаме, за да направим добро за бъдещите поколения. През следващото столетие технологиите ще ни дадат повече и по-добри възможности и средства за комуникация, борба с бедността, защита на правата на човека и грижата за околната среда“, споделя актрисата.„Майка ми и дядо ми ме научиха, че последиците от нашите решения влияят върху следващите поколения. Трудно е да бъдем толкова разумни, но ми се струва, че това е красив стремеж. Така че, който и да сте вие-лекар, адвокат, учен, защитник на правата на човека, студент, учител, майка, съпруга, момче или момиче-надявам се всички ние да допринесем за постигането на по-добро бъдеще“, призовава още звездата.

Четете още: Дава ли Анджелина последни надежди на Брад Пит

Коментари

Добави Коментар

Най-четени