Ана Курникова и Eнрике Иглесиас на екзотична ваканция в Мексико

09 март 2017 | 12:43
видяна 41663
коментари 4
Снимки: Инстаграм

Певецът, по когото въздишат милиони жени по света - Енрике Иглесиас, и дългогодишната му партньорка Ана Курникова разпускат в Мексико.


Двамата са известни като една от най-дискретните известни двойки, които не обичат да се тръби особено около личния им живот. Този път обаче те открехнаха леко завесата, като публикуваха на официалния си Интстаграм профил снимки от ваканцията си в страната на сомбрерото.


От кадрите става ясно, че Енрике и Ана са отседнали в луксозен комплекс с частни апартаменти в Лос Кабос, Мексико. Там испанският изпълнител и любимата му обаче не са сами, а в компанията на приятели, роднини и домашните си любичци.


До ден днешен двойката пази ревностно личния си живот далеч от медийните клюки, въпреки че не веднъж е ставала обект на злонамерени коментари, свързани с факта, че двамата са заедно от доста време насам и че все още нямат деца.
Според някои клюкарски таблоиди Енрике използвал красивата тенисистка като параван, за да прикрие хомосексуалните си залитания.

Около бременностите на Курникова пък се тръби от доста време насам, имайки предвид дългогодишната връзка на руската тенисистка с Енрике Иглесиас. Така например преди пет години медийното пространство гръмна с новината, че Ана и Енрике ще стават родители, но това така и не се случи. Повод за бясно развихрилия се слух беше кадър, който фоторепортер публикува в "Дейл мейл". На него Курникова е по бял бански на катер в морето редом до Иглесиас. На снимката ясно си личеше заобленото коремче на руската тенисистка. За жалост и този път, както в повечето случаи, се оказва, че "тревогата" е фалшива.

Курникова показа коремче по време на почивка


Иглесиас и Курникова са заедно от 16 години. Интересното е, че на въпросите смятат ли скоро да сключат брак и да се радват на деца, и двамата отговарят, че все още не се чувстват готови нито за едното, нито за другото.

Коментари

4 месара
  16 март 2017 | 21:28 отговор
 

или пък курникова е лезбийка , а енрике и е параван , или и двамата са обратни и взаимно се прикриват ...................бе много неизвестни

 
3 една
  10 март 2017 | 18:56 отговор
 

Ана е като ученичка!Евала за формата, която поддържа толкова време! Обикновено спортистките се отпускат доста, като спрат активния спорт...

 
2 рептил
  10 март 2017 | 05:20 отговор
 

как така все рускини захапват чокъра на милионерите, ... явно праят ебане добрички са, а?

 
 
Тъп рептил си.
10 март 2017 | 21:38

1 Димитър Борисов
  10 март 2017 | 04:54 отговор
 

Според написаното излиза че Енрике Иглесиас е геи под прикритие.Ана Курникова му е параван.10.3.2017г.

 
 
рептил
10 март 2017 | 05:11

да да точно това разцъкват в статията

Добави Коментар

Най-четени