Автор
Woman.bg

Амбър Хърд дари парите на Джони Деп, както обеща

Вероятно си спомняте скандалния развод на Джони Деп с красавицата Амбър Хърд. Актрисата обвини бившия си любим в домашно насилие и поиска от него щедра сума заради множеството нанесени физически и душевни травми.

Малко преди да получи парите от развода, Амбър съобщи, че няма да ги запази за себе си, а ще ги дари. Актрисата спази обещанието си и дари 7 милиона на няколко благотворителни организации, борещи се срещу насилието над жени. Това съвсем не е първата проява на благотворителност от страна на Хърд. Тя многократно прави щедри дарения за Детската болница в Лос Анджелис между 2016 г. и 2017 г. По данни на болничното заведение тя е дарила между 1 и 5 милиона долара в този период и присъства в списъка на почетните дарители.

По-рано този месец пък, когато посети Йордания, актрисата и модел сподели, че се чувства чудесно сред бежанците там и че се радва да им помогне. Очевидно красавицата е с добро сърце и съвсем не се двоуми да дава голяма част от парите си за тези, които наистина се нуждаят от финансова подкрепа.

„Парите никога не са имали важно място в живота ми, освен ако не мога да ги даря и да помогна на беззащитните с тях“, сподели преди време Амбър по повод развода с Джони.



Напомняме ви, че през май 2016 г. красавицата хвърли тежки обвинения върху Деп, като разкри, че той я е удрял с телефон по лицето и е скубал косата й. Амбър дори сподели снимки като доказателство.

Двойката сподели публично, че връзката им винаги е била много страстна, в нея често е имало насилие, но всичко е било продиктувано от силна любов.

Четете още: Трогателно: Кой мие косата на Дейвид Бекъм?