Фолк певицата даде под съд съпругата на бившия й мъж Валери Божинов.

Алисия е завела дело за вмешателство в личното пространство от страна на тв водещата и екипа й. Изпълнителката е бясна, че Лозанова я захапа още в първото си предаване.

От екрана Николета обвини Алисия, че е лоша майка, тъй като вози Валери-младши на предната седалка без колан.

Освен това Божинова коментира защо певицата не е купила нови обувки на сина си за първия учебен ден, а го е пуснала със стари, надраскани и захабени обувки, докато е имала време да си избере за случая чанта за близо 6 бона.

Четете още: Николета Лозанова: Нямам представа кой ще снимаме, аз съм само водеща

Певицата вече подала своя ответен сигнал в Агенция за закрила на детето.

"По закон, независимо дали лицето на детето е размазано или замъглено, е необходимо изричното съгласие на настойниците му. Още по-лошо става, ако материалът вече е излъчен, и то по национална медия, без знанието на родителите. В този случай освен Държавната агенция за закрила на детето отношение по въпроса взима и СЕМ, който следва да наложи глоба на телевизията, позволила си да пусне въпросния запис. Като цяло е напълно недопустимо да се използват непълнолетни лица за изясняване на лични сметки и проблеми - това показва незрялост и абсолютна безотговорност от страна на родителите", разяснява шефът на дирекция „Държавна политика за детето" Цвета Антонова, която е запозната с жалбата на Алисия.

Четете още: Николета унизи Алисия в ефир! (снимки)