Алисия съди Николета

02 октомври 2014 | 10:08
видяна 5871
коментари 13

Фолк певицата даде под съд съпругата на бившия й мъж Валери Божинов.

Алисия е завела дело за вмешателство в личното пространство от страна на тв водещата и екипа й. Изпълнителката е бясна, че Лозанова я захапа още в първото си предаване.

От екрана Николета обвини Алисия, че е лоша майка, тъй като вози Валери-младши на предната седалка без колан.

Освен това Божинова коментира защо певицата не е купила нови обувки на сина си за първия учебен ден, а го е пуснала със стари, надраскани и захабени обувки, докато е имала време да си избере за случая чанта за близо 6 бона.

Четете още: Николета Лозанова: Нямам представа кой ще снимаме, аз съм само водеща

Певицата вече подала своя ответен сигнал в Агенция за закрила на детето.

"По закон, независимо дали лицето на детето е размазано или замъглено, е необходимо изричното съгласие на настойниците му. Още по-лошо става, ако материалът вече е излъчен, и то по национална медия, без знанието на родителите. В този случай освен Държавната агенция за закрила на детето отношение по въпроса взима и СЕМ, който следва да наложи глоба на телевизията, позволила си да пусне въпросния запис. Като цяло е напълно недопустимо да се използват непълнолетни лица за изясняване на лични сметки и проблеми - това показва незрялост и абсолютна безотговорност от страна на родителите", разяснява шефът на дирекция „Държавна политика за детето" Цвета Антонова, която е запозната с жалбата на Алисия.

Четете още: Николета унизи Алисия в ефир! (снимки)

Още по темата

Коментари

13 !
  04 октомври 2014 | 14:01 отговор
 

Психично болната караджовска комплексарка–ексхибиционистка(каквито са всички парцали на мутрите и всички, занимаващи се с проституция)се вижда коя е–Клозета Лозанова!Нагледахме се на мутреси с лабилна психика,истерични пристъпи, почитателки на всякакви пороци и измислените им "щастливи семейства"!Алисия е от малкото съвестни, отговорни и с морални ценности, затова хората я уважават!

 
12
  03 октомври 2014 | 12:10 отговор
 

Ася на снимката прилича на психично болна.

 
11
  03 октомври 2014 | 07:02 отговор
 

Без значение коя каква е. Факта е че да плюеш по дете за да си вдигнеш рейтинга е изключително долно. Ако се беше случило на моето дете и аз щях да искам да я съдя. То си е незаконно да снимаш дете без позволение.

 
10 миро
  02 октомври 2014 | 21:56 отговор
 

и двете са простакеси но поне алисия има някаква карирера аниколета само се чуди как да харчи парите на божинката идвете са прости селянки особено пак николета дето е станала известна само с това че половината баровци са минали през леглотото и

 
9 холи
  02 октомври 2014 | 21:27 отговор
 

Не се интересувам от мутреси, плейметки, чалга певачки и други простакеси, но безспорно Николета изглежда по-хубава от Алисия. Иначе и двете изглеждат са полу-грамотни.

 
8
  02 октомври 2014 | 21:10 отговор
 

 
7 Durty Madson
  02 октомври 2014 | 20:46 отговор
 

Курволетка.

 
6 Kati
  02 октомври 2014 | 19:02 отговор
 

I Like! :) :) :)

 
5
  02 октомври 2014 | 18:30 отговор
 

Браво Алисия никои няма право да те снима без твое съгласие Осъди ПРОДУЦЕНТИ ТЕ Николета е на заплата

 
4 antigona
  02 октомври 2014 | 14:06 отговор
 

Алисия даде интервю в Блясък, че няма намерение да се занимава с психично болни изтрещели николети и тем подобни, па камо ли да я съди. Жена като Алисия има какво да прави с времето си за разлика от тоя парцал николета.

 

Добави Коментар

Най-четени